Home  >  Support  >  Support Forum  >  AnywhereUSB / group of two dongles / only one visible
Notice! We've recently migrated to using a new forum, we hope you enjoy it. If you are an existing member and this is your first time visiting our new forum, please reset your password to be able to sign in.
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

AnywhereUSB / group of two dongles / only one visible

0 votes
Server 2008 R2.
We have a server (VM obviously) with an application that requires two USB license dongles. I connected the two dongles to an AnywhereUSB/14 and created the group.

Then on the server, loaded the client app and connect the server to the appropriate group.

It was working for a while, but then one of the dongles stopped working. We've flashed the concentrator with the latest firmware (1.51.12.21 as of this writing) and installed the latest client utility (3.60.60 March 2014), but again only one dongle seems visible to the OS. In all the troubleshooting and rebooting, it seems to be either ONE dongle visible or the other...so we're sure it's not the dongle itself.

As a workaround we could connect one dongle to one concentrator, and the second dongle to another concentrator, but this seems a bit clunky.

Hopefully we're missing something silly ?
asked Jul 31 in USB by DigitalJeremy New to the Community (0 points)

Please log in or register to answer this question.

1 Answer

0 votes
Are these USB dongles are connected to the same group which inturn is connected to your server?
answered Sep 3 by sans0909 Veteran of the Digi Community (263 points)
Contact a Digi expert and get started today! CONTACT US
...