Home  >  Support  >  Support Forum  >  XBee PRO S2B communicating with Zigbee HA Lock(kwikset)
Notice! We've recently migrated to using a new forum, we hope you enjoy it. If you are an existing member and this is your first time visiting our new forum, please reset your password to be able to sign in.

XBee PRO S2B communicating with Zigbee HA Lock(kwikset)

0 votes
Hi currently I am trying to get the xbee pro s2 to make a zigbee compatible deadbolt lock. I have the xbee configured properly and i was able to get a zigbee explicit RX Indicator fromt he lock. I am sending the following command to try to get the deadbolt to lock.
7E 00 17 11 01 00 0D 6F 00 02 78 91 44 C2 EE 01 0D 01 01 01 04 00 00 01 01 02 59

The deadbolt sends me back a transmit status saying that the delivery was successful but the discovery status was unknown. This leads me to believe that the command was invalid. Thank you in advance for any help.
asked Dec 16, 2013 in ZigBee PRO Featureset (and legacy ZNet 2.5) by chaiqi New to the Community (1 point)
Im new to this, can you share how you manage to connect your xbee to the ha lock from kwikset?

Please log in or register to answer this question.

1 Answer

0 votes
You are going to need to contact the Lock manufacture to verify the data payload is correct and you are sending the data to the correct Cluster ID, profile and end point ID.
answered May 13 by mvut Veteran of the Digi Community (1,549 points)
Contact a Digi expert and get started today! CONTACT US
...