Home  >  Support  >  Support Forum  >  Communication problem between BL4S230 and XBee Pro USB adapter
Notice! We've recently migrated to using a new forum, we hope you enjoy it. If you are an existing member and this is your first time visiting our new forum, please reset your password to be able to sign in.

Communication problem between BL4S230 and XBee Pro USB adapter

0 votes
Hardware:
BL4S230(20-101-1261)
XBee USB Adapter ZB(PRO S2B)
I program on BL4S230 board,send data from BL4S230 to XBee USB Adapter every 100mS.
The Problem is : the data stream paused frequently on USB Adapter side.
BL side XBee setting:
Command ATCH: 0x0E
Command ATID: 0x0123456789abcdef
Command ATOP: 0x0123456789abcdef
Command ATMY: 0x6BB0
Command ATSH: 0x0013A200
Command ATSL: 0x400A058D
Command ATNI: AT Run Once
Command ATBH: 0
Command ATNT: 60
Command ATSC: 0x1FFE
Command ATSD: 3
Command ATNJ: 255
Command ATJV: 0
Command ATAI: 0x00
Command ATPL: 0x04
Command ATVR: 0x2341
Command ATHV: 0x1903
USB Adapter side:
firmware:0x2341
[A]ID=0123456789ABCDEF
[A]SC=1FFE
[A]NJ=FF
[A]NI=RabbitXBee
[A]DD=00030100
[A]NT=3C
[A]BD=7
[A]D7=1
[A]D6=1
[A]AO=1
[A]SP=AF0
I tried to config USB Adapter to a coordinator(firmware 0x2141) but they can not recgnize each other.
I even use two USB Adapter ,one config as coordinator(0x2141firmware), the other config as router(firmware 0x2341),they still can not each other.
but I config one usb adapter as coordinator(firmware 0x21A7),the other usb adapter config as router(firmware 0x23A7),they and recgnize each other.

I check lib dir of dynamicC,there are only 0x21xx ,0x23xx and 0x29xx firmwares,no 0x20xx and 0x24xx firmwares
Can I get AT firmwares and newer version firmwares for BS4S230 board?
thanks.
asked Oct 15, 2013 in ZigBee PRO Featureset (and legacy ZNet 2.5) by pingyu New to the Community (1 point)

Please log in or register to answer this question.

Contact a Digi expert and get started today! CONTACT US
...